Familie Bobcat

Bobcat | Laders | Schrankladers | S650

S650

S650, beste nu nog beter!

Gewicht 3.657 kg

Nominale werkcapaciteit 1.253 kg

Kiplast 2.507 kg

Bij de nieuwe Bobcat-laders kunt u een verschil zien – en zult u tijdens het werk een verschil merken. Deze hebben een cabine die technisch volledig is vernieuwd om het werken aangenamer te maken. Bovendien helpen de superieure kracht en de hydraulische prestaties om meer, sneller en beter werk te verzetten.

Bobcat is al meer dan 50 jaar marktleider in het ontwerp en de constructie van compacte machines en lanceert nu een volledig nieuwe generatie machines die wereldwijd de norm bepalen in het segment van de schrankladers en compacte rupsladers.

De nieuwe laders zijn ingrijpend vernieuwd. Neem bijvoorbeeld de vormgeving van de Premium cabine, de grootste cabine op de markt, met meer ruimte, minder lawaai en een betere ergonomie voor een groter bedieningsgemak, een hogere productiviteit en zowel vooraan als achteraan een betere bescherming. Een nog ingrijpendere verandering is dat de cabine naar voren is verplaatst, zodat de bestuurder zowel voor als rond de machine een beter zicht heeft. Bovendien leveren deze laders een hoger vermogen en betere hydraulische prestaties die op hun beurt de productiviteit verbeteren. Daarnaast is het onderhoud van de machine vereenvoudigd en werd de volledig nieuwe technische vormgeving gekoppeld aan een hogere duurzaamheid voor een grotere inzetbaarheidsduur.